OM SARA

OM SARA

Som kommunikationsstrateg har jag en god förmåga att välja rätt väg och säkerställa den röda tråden i kundens kommunikation. Jag driver arbetet strukturerat och engagerat framåt och skapar förståelse för vikten av tydlig kommunikation för att nå sina mål. Genom mina erfarenheter av arbete med såväl små som stora bolag, oftast privatägda, har jag en både strategisk plattform och praktisk erfarenhet.

Mina yrkeserfarenheter har jag byggt på mig mycket genom mina kunder under drygt 15 år som entreprenör; alla tänkbara branscher och typer av företag. Se kunder och case. Innan entreprenörsbanan startade vid 27 års ålder arbetade jag bland annat som Kommunikatör & Marknadsassistent på SJ i Stockholm och på Partners Reklambyrå i Östersund.

På fjället laddar jag min energi, på egen hand eller i gott sällskap. I löparskorna, på skidorna eller vandringskängorna, alltid med något gott i ryggsäcken. Är jag inte på fjället hämtar jag min energi genom att segla, sjunga gospel, påta i trädgården, baka eller i en hockeyarena.

 

GLOW4equality_2000x1250

Socialt entreprenörskap

Sedan 2019 är viker jag en del av mitt entreprenörskap till min sociala business start-up: GLOW4equality med ett mission att bidra till jämställdhet och kvinnors och flickors egenmakt, mål nummer 5 inom FNs Globala hållbarhetsmål. 

Spana gärna affärsidén, tipsa en kvinna i ditt nätverk eller gå in som partner med ditt företag. Är du nyfiken på anledningen till att jag startat företaget tar du del av det i bloggen My moment of change for equality: in a dusty garage in Iran. 

WWW.GLOW4EQUALITY.COM