Bloggar som lyfter fördelar av regelbunden massage & kundcase

Spökskrivare brukar man kalla en författare eller skribent som jobbar i det dolda för att lyfta fram någon annans verk. Jag är ingen copywriter eller specialist på text, men i min roll som kommunikatör lär jag känna ett varumärke på djupet och kan därför skriva i form av varumärket själv eller som företrädare för varumärket.

Ett företag som jag spökskriver åt är Time2care, franchiseföretaget som hyr ut massagestolar till arbetsplatser, Sveriges skönaste samarbetspartner. Genom regelbunden massage och återhämtning skapar Time2care möjlighet för fler individer att vara långtidsfriska och produktiva, i det större perspektivet bidrar de till ett mer välmående samhälle. Här följer några av de bloggartiklar jag skrivit för dem, bloggar som lyfter kundcase och fördelar med regelbunden massage.

Massagestol från Time2care på kontorshotelletKontoret knutpunkt för samarbete & välmående

Hemarbete. Digitala möten. Social distansering. Våra upplevelser och nya behov under Corona-pandemin har fått oss alla att tänka om och känna efter på ett nytt sätt, vad vi värdesätter i vår arbetsmiljö. Social interaktion och välmående behöver få ta plats på de fysiska kontoren.

Läs bloggartikeln

 

Massagestol från Time2care i paddelhallen hos Prime Padel.

Hos Prime Padel ger massage både uppladdning & återhämtning

Prime Padel i Uppsala erbjuder massage i Time2cares massagestol till både kunder och medarbetare i Padel-hallen. Massagen fungerar som avslappnande uppladdning inför spel och som återhämtning efter spel. Hallansvarig Samuel Godberg ser stolen dessutom som en konkurrensfördel på en stekhet Padel-marknad.

Läs bloggartikeln

 

Massagestol från Time2care hos DalasinfoniettanMassagestol uppskattad av både musiker & massör i Dalarna

Medarbetarna hos Musik i Dalarna består av musiker, tekniker och administratörer. De har på olika sätt statiska eller tunga jobb och en gemensam nämnare är att alla uppskattar den massage arbetsgivaren erbjuder.

Läs bloggartikeln

 

Time2care hyr ut massagestolar till arbetsplatser, för regelbunden massageEffekter av regelbunden massage

Massagens goda effekter är många. Den regelbundenhet som går att få till med en massagestol är något som många lyfter som avgörande för att få såväl bestående som förebyggande effekter.

Läs bloggartikeln

 

 

Aldreboende_OstersundsKommun_GS_20161208_Prastgatan_8512_1200x1200

65% minskad sjukfrånvaro år ett på äldreboende i Östersunds kommun

Genom ett nytt grepp om välmående och återhämtning har äldreboendet Skogsbruksvägen i Östersund drastiskt minskat sjukfrånvaron bland medarbetarna. Vi har intervjuat enhetschefen och fått detaljerna.

Läs bloggartikeln 

 

Kundcase: Massagestol på Böle ByskolaMassagestol bidrar till välmående & trivsel på Böle Byskola

Böle Byskola är en friskola belägen strax utanför Östersund. De har haft olika massagestolar i över 10 år, varit kund till Time2care sedan 2014. Vi har intervjuat Eva-Märet Nordenberg för att få en bild av hur massagestolen används och hur massage bidrar i skolans verksamhet.

Läs bloggartikeln

 

Leave a Comment